love my family till jannah! :)

our parents. they love us! and the most important is we also love them very much! :)
me, atie and amie. only three of us. but we are happy and loving each other very much.




















































ahli keluarga aku tak ramai. 

ayah

mama

aku

atie

amir



total 5 orang je :) walaupun tak ramai mcm keluarga2 besar yg lain tapi kami saling menyayangi
kami tak pentingkan diri kami sentiasa ingat keluarga dalam apa jua kami lakukan

kami nak sama2 sampai syurga

walaupun kami tak ramai tapi kami tetap meriah!!! :) ini kerana kami bahagia!!!

alhamdulillah.. kerana Allaah beri saya sebuah keluarga yang sangat sempurna di mata saya :) they are my everything


1 comment:

Beah A. said...

assalamu'alaikum dik amalina..

lama tak datang sini. apa khabar? sihat? :)

selamat hari raya, maaf zahir batin ye..

anyway, memang betul.. kualiti tak penting, tapi kuantitit.. kadang kita nampak sebuah keluarga tu ramai, ataupun dari segi materialnya amat kaya, tapi sebenarnya mereka tak bahagia..

syukurlah dik, sebab Allah beri awak sebuah keluarga yang sempurna begitu, sebab bukan semua org ada. :)))