SPEECHLESS : pictureless

assalamualaikum.. hai.. semua bnde nak letak -less.. saje suke2. hehe. kenape? ade tak puas hati ke? hehe.. :P

meet my beloved ms.teddy. hehe. okay jgn salah faham.. teddy ni je yg amal ade pun..~~ heheh.. kawan perempuan uia kat nilai yg bg.. sygg sgt teddy ni sbb kan teddy ni kalau kite peluk waktu sejuk kite jadi panas sbb bulu2 die buat kite hangat.. wahh. hehehehe. hari tu balik damansara tak bawak balik teddy ni ( terlupa ).. hemm nak tido tkde bnde nak peluk.. rse mcm tk bpe nak lena. hehe. ngade betul kan -___- pastu nak jgk balik tpg nak g ambik teddy ni.. and balik tpg.. before balik damansara.. dh kms dh.. dh ltk teddy dalam beg.. and ayah keluarkan teddy tu ayah sorokkan bawah kusyen -___- haihh! nasib baik nampak. kalau tak kan. huu paksa ayah nak duit nak beli teddy baru. kihkih. gurau ja :P
kalau ade duit byk dh lme beli teddy yg besar sikit.. + teddy ni kan betina.. nak lah cari yg jantan nye satu.. hehe.. cian die sorang2 tkde psgn :P



ni mse makan kat restoran ayam penyet tu.. amal order bawal penyet.. sedap ouh!! sambal die yg kaler merah tu kan.. terbaek dari ladang pnye.. hehe.. PEDAS GILAA -___- naik merah muke makan sambal tu. hii~~.. but berbaloi sbb sedap! hee. amboi2.. bab2 makan nbr satu eirk -__-



ni sayur yg amal dengan yana order.. ape ekk.. haa! kangkung goreng belacan.. well.. ktorang ni org kampung.. so mmg tk dpt lari dgn masakan2 mcm ni ^___^ sedap tau! hehe..



haa this is ayam penyet.. kene lah dgn nama restoran tu. hehe. sdppp.. entahlah taste korang mcm mane.. but taste ktorang yg rase ni mmg komennye sedap lah. hehehe. this was ordered by two of my friends.. ^____^ amal pnh rse n i byk kali dah mse kat nilai dulu.. heheh



ni org panggil DUMPLINGS?? nth.. amal lupe.. hee.. kwn amal lg dua org tu yg order.. amal rase sikit je.. hehe.. ade tauhu.. telur.. kuah kacang.. and dumplings tu lah.. amal pun tak sure dumplings tu ape sbnrnye. hehe.




dua gmbr kat atas ni dtgnye dari boost bridesmaid.. cantik kan.. hehe.. meja makan.. kaca2 gitu.. pink2 gitu. hehe. bunga2.. table cloth.. hee~~ cantik kan!! 



gambar2 lain mase kat putrajaya, mid valley dgn the curve tk dpt nak masukkan atas sebab2 tertentu.. hehe..

ade yang request suruh ltk gmbr amal dgn kawan2 amal.. maaf lah ye.. tak dapat nak penuhi permintaan tu.. tett. hehe.. 

by the way.. korang kalau nak gambar mse kite keluar hr tu.. bgtahu eh.. nanti kite bluetooth2 okay ^___^

bai.. peace yaww ^___^ assalamualaikum..

p/s : "org tu" yg senyap kate kite lak senyap. :P