SPEECHLESS : it's really wordless

im deactived my facebook account.

i dont know till when. maybe for a while.

or maybe i'll create a new account and then i'll just add whoever friends that i want only.

dont ever you dare to ask me why or else i'll eat you! hehe. kidding guys.

sorry guys. no mood to talk to anybody.

no mood to do anything.

whatever you do, have fun yeah! ^__^

may Allaah blessed you, my friends

assalamualaikum.

4 comments:

Anonymous said...

sy xmau komen psal post nie...
cuma sy ingin ckpkn sesuatu...
please...jgn buat "that person" kecewa lagi... klu ade apa2 mslh or ade yg xpuas hati..just inform "org tu"...get the explanation from her..sy hrp amalina faham...
wallahu'alam..
assalamualaikum...

cahaya panjang umur said...

im not making "that person" kecewa pun.. believe in me okay

^__^

insya Allaah.. dont worry..

Rabi'ah Al Adaweeyah said...

salam 'alaik ukhti amalina..

akakpun mcm awak gak, selalu fikir nak delete mana2 friends yg tak berkenaan, or delete je terus fb tu..

tapi, entahlah, hati masih berbelah bagi. huhuhu...

apapun, sabar atas ujian Allah, kerana Dialah pemberi masalah (kerana ingin menguji kita), dan dialah juga penyelesai kpd masalah kita..

cahaya panjang umur said...

alaiki salam akak ^__^

hemm hee~~

terima kasih ats nasihat tu

tak sempat nak fren dgn akak dkt fb dh deactived. hehe.

sy ambil keputusan nak beru us'lah kejap akak. bukan delete pun lg. hee..

<3