SPEECHLESS : i think i know :)

assalamualaikum ^___^


malas nak cite panjang.. this is direct to 'that person'.. i think i know who are 'you'..


macam mana boleh tahu? ada lah ^___^ only if you confess to me the truth then i will tell you :P


you know what? haha.. this is me.. when i am nervous.. ( so many butterflies in my stomach ) i will wrote in broken language.. 


dear language, im sorry. hee.


lantak lah. as long as korang faham ^__^ faham tak? hehe


hemm to 'you'.. 


i accept and i'm willing for the sake of Allah s.w.t .. it's the deal right? ^___^ lalalala~~ ( malu la ) haha


emm kalau ikutkan hati ade byk nak tnye. but takpe lah. keep it in view.. panjang lagi perjalanan kite 


haha yes im waiting for you to tell me the truth.. :P suke sgt hide2.. siap buat another character to represent that person lg eh? hehe


macam2.. okbai.. assalamualaikum ^__^



4 comments:

MuHamMaD FaRiD b. AhMaD FaKRi said...

ermmm...bila masa gmbr kucing ksygnku ada di sini... curi erkk?? huhuhu~

cahaya panjang umur said...

tak curi. pinjam je. hehe.. nak balik eh? ha ambik la sendiri ~~

MuHamMaD FaRiD b. AhMaD FaKRi said...

owh..pinjam yer...ok..jg elok2 kucing sy tu...yg tu je yg sy ada (mcm knal jer ayat nie)...hahah~

cahaya panjang umur said...

haha.. :P mcm knal eh? tktau3.. err teddy bear tertinggal kat rumah :( tu yg pinjam kejap kucing awk.. ngee~~