SPEECHLESS : my last week with them

malinishifa <3

nadiah 3
assalamualaikum ^__^

seperti sedia maklum.. minggu ni minggu pertama ramadhan.. dan juga kali kedua sy ber-ramadhan dgn kawan2 kat cfs uia ni.. hemm :) menarik jugak sebenarnye tau.. sebab setiap hari ade je perkara untuk di ingat dan di senyumkan bila imbas balik memori tu.. senang cakap lah kan.. SWEET MEMORIES.. <3

tapi tak pulak sy sangka minggu ni jugak MUNGKIN merupakan minggu last sy dgn diorang.. huu.. tadi petang.. well.. penat sangat agaknye.. sedang tidur lagak puteri beradu ni.  cewah! hehe

ayah pulak call.. lalu angkat lah.. and?? i got an offer to further my studies in TESL.. under IPG.. hemm.. that's what i want? :)

so i accept it.. but dalam masa yang sama.. sy rasa mcm tak nak tinggalkan tempat ni.. 

tempat ni yang mendidik sy dgn izin allah.. :) 

dan sy byk sgt kenangan2 kat sini.. yang suka, sedih and mcm2 lah.. semuanya sy kongsi dgn kwn2 sepanjang sy kat cfs ni.. :)

teringat lak habit sy yang suke sgt 'stalk' org.. and kawan2 bilik lah yg menjadi tempat sy cerita kan mcm2 ape yang telah sy 'stalk' pd setiap hari.. :) hemmm

teringat lak pegi kelas sme2.. awal, lambat, overslept, tak mandi terlebih awal.. :) so swetettt!! hehe..

teringat lak asyik2 terserempak dekat blok kelas lahh.. and mcm2 lg.. 

teringat lak g klcc, mid, pavi, PD, seremban SOGO, dataran nilai, MCD, giant, tesco.. same2.. berjalan kaki.. naik teksi.. naik ktm/.

kdg2 penat.. tapi sy suka sgt semua tu.. :) hee

and this time i would confess that I REALLY LOVE IIUM.. I REALLY LOVE THE SITUATION IN HERE.. AND I REALLY LOVE ALL THE RESIDENTS OF IIUM.. hee.. <3  

jiha <3

pijah <3 me <3 jiha <3

pija <3 jiha <3

wani <3

sape ntah <3


4 comments:

Anonymous said...

spe ntah tu spe?

cahaya panjang umur said...

tak tahu? haha. tapi ni sape? :P

Anonymous said...

just Anonymous :)

cahaya panjang umur said...

err baik lah -_- huhu