SPEECHLESS : dua hari tak pegi kelas

assalamualaikum.. :)

hai.. emm dah dua hari tk pegi kelas.. tau tak rasa apa?? rasa otak kosong and mcm bodoh sedikit.. huhu..

uwaa mcm nak nangi je!! friends.. take note.. jadikan ni sebagai pengajaran buat korang jugak..

jage kesihatan anda baik2 ye.. terutamanya yang masih belaja spt sy.. hehe~~

bukan ape.. tgk.. bila dh jadi cmni dh tk larat nk g kelas.. mula lah tertinggal byk subjek.. ha kan dah pyh tu.. hishh,,

dgn nak catch up nye lagi.. pening kan nanti..

btw, amal tinggal dua kelas math.. and lect tu dah habiskan satu chapter yg mmg amal tunggu2 dia ajr sbb amal mcm blur skit chap tu.. tgk2 terlepas.. haihh nasib badan.. takpe lah.. ade lah hikmahnye tu..

hermm and next week direct.. amal ade kuiz and presentation.. ya allah.. semoga amal tk sakit kuat lagi.. huu

ape2 pun amal percaya segala yg jadi ni mesti ade hikmahnye.. mcm2 kita boleh nampak bila kita sakit ni.. mcm2 kita sedar.. kan kan :)

Allah tu Maha Kuasa.. Maha Besar.. :)

friends.. jgn lupa.. jaga diri tu baik2.. jgn jadi mcm amal.. sakit je kejenye.. hehe..

okbai.. assalamualaikum :D

2 comments:

izzati zulkifly said...

amal sakit ape... semoga cepat sembuh... =)

cahaya harapan kami said...

gege.. unknown