SPEECHLESS : awesome friends forever.. ukhwahfillah

terasa rindu dengan kawan2 satu bilik sejak semester 1 (tahun pertama) lagi.. ni semua syazwani ahmad la pnye psl :P call die.. sakit.. cian die. huhu. sy doakan awk cpt sembuh ye..

hehe..

teringat nakal2 dengan diorg dulu :) bestnye.. tk pernah gaduh apatah lg buruk sangka.. syg korang :)

syazwani ahmad. yang suka tido. hehe. wani bukan saje satu kelas dgn sy.. malas satu bilik dgn sy. sejak sem satu... rindu awak.. dulu kite selalu merayau sme2 kan.. ngee~~ and pegi tido kat library same2..
teringat wani dan sha shi nye.. unik kisah diorg.. sbb sha shi tu india.. wani ni melayu.. hehe.. semoa berbahagia yepp :) nt short sem kt nilai.. kalau awk bosan.. gtau eh.. sy dtg jenguk2 awk.. pastu long sem kat pj kan? haa.. dekat sikit.. awk sorang2.. sy jenguk awk selalu eyh :) insyaAllah!! :)

malinishifa jamallulail.. :) i love you shifa.. pretty girl ni.. satu bilik dengan die bukan shj sejak sem 1,thn 1.. malah sejak hr ptme sy jjk kaki ke uia..mse taaruf week kat pj lagi.. dgn die lah sy tinggal.. die lah yg tgr sy mse family sy dah nak balik.. shifa dgn mama nye lah yg teman sy.. hehe.. shifa.. rindu nak pegi makan roti canai dgn ayam masak kicap sama2 dgn awk kat kawah thai.. hee.. rindu jugak nk gaduh2 dgn tuan mus awk.. :D semoga awak hepi2 dgn mustaqim ye :) kalau die buat awk. cite kat sy. hee. mus! jgn buli cipa.. hee.. kiddin' guys.. all the best kat gombak nt!!

nurul najihah mat salleh.. opss tak de mat.. salleh je.. hee.. satu bilik dgn die sejak sem 1 tahun 1 jgk.. kat nilai.. :)  ktorng selalu tmbh nme ayh jia ni ade mat kt dpn pastu jia majuk.. wee~~ rindu nak usik jia..  jia jia.. sy suke bile awk jerit "amalll".. kihkih.. sbb tk mcm jerit pun :P sy dh tkde situ.. tgl nadiah je la yg kacau awk skrg ye.. hehe.. jgn nakal2 eh jia.. sy doakan hajat awk dgn hanif aa tu tercapai.. well maaf.. sy taktahu nama penuh hanif tu ape? tahu hanif je.. kihkih.. die dh setahun tunggu awk.. insyaAllah.. ade jodoh tk kemana.. kan kan.. :P all the best kat gombak nt!!


nadiah syahida.. ish nadiah ni selalu gune nama nadiah mihsah sampai pernah tertulis kat paper exm nama die nadiah mihsah.. bukan nadiah syahida.. hehe.. selain shifa.. nadiah satu bilik dgn sy.. sejak hr ptme sy kat cfsiium ni.. mse kat pj lg.. i love you lah. haha. nad, satu bnde yg sy tk leh lpe kan.. mse kite sehari suntuk kene duduk kat hospital.. keadaan awk pn mcm lemah.. hehe.. patut nye hr tu kite cuti kan.. tp cuti tu dihabiskan dalam hospital serdang je.. kite berdua.. dah la tk mandi ape.. ade doktor hensem lak tu.. haha. ok gurau. and rindu jugak nak tgk perangai awk yg suke ganggu ketenteraman tu.. (jerit malam2).. haha.. :P semoga awk jupe bakal suami yg awk idamkan.. mcm hakim tu ke.. hee.. kiddin' lagi.. :P

hari tu ade sembang dengan jia.. rancang around bulan 12 ni.. kite overnite sme2.. ala mcm tk biase lak.. yg mcm salu kite buat kat mcd tu.. hehe.. and and sha shi pun nak dtg dari kedah rsenyer.. nak jenguk wani.. haha.. so kalau jadi.. kl lah.. nak pegi pd.. transport nye takde.. hee~~ dr dlu rncg nk bcuti kat broga tp tk pnh jd kn. hee. kali ni kite g tmpt lain lak kat kl. tak pun tido je kat alamanda (rumah kedua nad). haha.

nak tahutak apesal boleh tibe2 nak post psl korang ni?? sbb td tertido.. pastu termimpi korang. hee. sbb dlu ingt lagi. kalau dah nak hhbs sem, kite kemas bilik sama2. pastu sama2 sebak nak nangis sbb nak kene balik. pastu mase raya kot. nadiah call sorang2. nangis kot! hee~~ first time dgr die nangis..

kawan dgn diorg ni best sgt.. sbb masa senang diorg dgn kita.. masa susah lg lah diorg dgn kita.. :) macam family dah..  mcm dh tkde rahsia dah.. sbb tu mase nk keluar dr cfs tu.. susah sgt nk buat keputusan.. nangis kot.. pagi tu sy keluar dari bilik mcm tu je.. sy kate nak naik balik. tapi sy tak naik dah. sbb tk sampai ht. huu.. tgk muke shifa dh nk nangis pg tu. mse tu die baru lps solat subuh. (bulan puasa wktu tu).. nadiah lak.. tgh merungut sbb org kejut.. kikiki.. jia tgh ambik wuduk.. wani tido.. haha.. sempat peluk shifa je. tak sempat peluk yg lain. sbb tgh tido je lg :P sorry.. promise. nanti jupe. kite pelukl2, kiss2 pipi mcm dulu2.. :D

you all the best friends i had ever..

tiap2 kali nk cerita ape2.. mesti nk cerita kat semua serentak.. mesti nk kumpul ramai2 ats bilik tu and ckp2.. tp hr tu.. waktu sy nak cite pasal TETT tu.. tk dpt la nk cerita serentak. huhu. sorry.. mule2 cite kat wani.. sbb call die.. kebetulan die kat klang lg wktu tu.. lepas tu cite kat nadiah.. mse chat kat fb.. and nadiah.. sorry tak angkat fon! huu~ please jgn call number tu dah.. ape2 call sy kat number celcom ye :) and then cite kat shifa.. sbb at last baru dpt contact die.. hr tu die demam. haha. and last cite kat jiha.. sbb htr msg kat jiha tk smpai pun kat awk :( .. and awk on9 baru sy dpt story mory. hee.

wani,nad,shifa,jiha.. thanks atas nasihat2 and doa korang.. sumpa rindu sgt tu smpai mimpi2 kot..

hee~~




bai.. assalamualaikum :)

2 comments:

Anonymous said...

gmbr2 xpyh ltk pun xpe..huhu~

cahaya harapan kami said...

eirk.. okay baiklah. huhu.~~